Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR ROYAL MARE

   Anissaras


Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Situat pe plaja de nisip din statiunea Anissaras, la 4 km de statiunea Hersonissos si 22 km de capitala Heraklion. Acesta este recomandat in special cuplurilor si oferta servicii de inalta calitate. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Adelmar Royal Mare este situat pe plaja de nisip Anissaras, la 4 km de statiunea Hersonissos si 22 km de capitala Heraklion. Hotelul este recomandat in special cuplurilor.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai, 385 de camere situate in bungalow-uri construite in stil cretan, dispuse in gradina luxurianta a hotelului, receptie 24 h, room service, internet WIFI disponibil gratuit in tot hotelul, inchirieri auto, schimb valutar, curatatorie, sali de conferinte,  restaurante, salon de infrumusetare, magazine de suveniruri, facilitate VIP, baruri, terase, piscine, plaja privata, facilitate pentru practicarea diferitelor sporturi, plaja privata. 

Facilitati camere

Toate camerele au in dotare cada si dus separat, aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider sau minibar (contracost), uscator de par, seif, acces internet, balcon. La sosire in orice tip de camera se ofera o sticla de vin si apa minerala papuci si prosoape de plaja.

Sport si divertisment

Oaspetii pot beneficia de facilitatile hotelului dintre care amintim: 2 piscine exterioare, 1 piscina cu Jacuzzi, 1 piscina interioara, 4 terenuri de tenis, ping pong, volley, minigolf, biliard, sala jocuri, sporturi apa, fitness.

Drinks & food

Cele 6 restaurante din cadrul hotelului ofera meniuri din buctaria internationala sau cea cu specific mediteranean. Hotelul mai are in dotare 4 baruri, o taverna care serveste preparate locale proaspat pregatite,precum si un restaurant cu preparate doar din peste. Hotelul ofera concept demipensiune sau pensiune completa.

Spa & wellness

La Aldemar, oaspetii au la dispozitie o sauna, solar, centru spa si centru wellness, masaj, cada pentru hidromasaj, baie turceasca si baie cu aburi. 

Site web

www.aldemarhotels.com

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Protectia datelor cu caracter personal:

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.