Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MITSIS ROYAL MARE THALASSO RESORT (ex.ALDEMAR)

   Heraklion


Descriere

Mitsis Royal Mare este un hotel spa situat pe malul mării, pe coasta de nord a Cretei. Proprietatea oferă numeroase piscine, o plajă privată, 7 terenuri de tenis, 3 restaurante elegante și 4 baruri.

Localizare

Mitsis Royal Mare se află la 4 km de orașul plin de viață Hersonissos. În întregul hotel este disponibil WiFi gratuit, iar parcarea privată este gratuită.

Facilitati hotel

Oaspeţii care se cazează la Mitsis au la dispoziţie facilităţile extinse ale complexului, care includ faimosul centru spa al hotelului, clubul de tenis Mitsis, sala de fitness şi o serie de sporturi de agrement. Candia, restaurantul gourmet al hotelului, oferă cele mai bune mâncăruri din bucătăriile cretană și mediteraneană. Taverna El Greco serveşte o gamă largă de mâncăruri locale proaspăt preparate. Puteți savura o varietate de preparate din peşte la localul proprietății Albatros Restaurant & Bar, situat pe malul mării.

Facilitati camera

Complexul de 5 stele din Heraklion pune la dispoziție camere amplasate în grădina luxuriantă a proprietăţii. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, frigider şi uscător de păr. Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un coş de bun venit, care include vin şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.