Cala Mariolu se afla in Sardinia si este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia. In partea stanga si dreapta plajei Cala Mariolu se afla stanci acoperite cu arbusti.

Cala Mariolu

Plaja Aitutaki Lagoon se afla in Insulele Cook din Pacificul de Sud. Odata ce ajungeti aici, o sa aveti sentimentul ca v-ati deconectat de tot ce inseamna material. Plaja cu nisip alb pe care ajung valuri de apa turcoaz este decorata cu palmieri, un peisaj care iti da senzatia ca ai atins paradisul.

slide_171079_62113

 

Flamenco Beach se afla in Insula Culebra, aflata in Puerto Rico, considerata rezervatie naturala.

flamenco

 

Daca va ganditi la o vacanta in Grecia, puneti pe lista Porto Katsiki, o plaja din Insula Lefkada.

porto kartskiki

 

Plaja Porthcurno, aflata in Cornwall, comitat si peninsula in Anglia, se bucura de o apa verde smarald si stanci in care se sparg valurile marii.

porthcurno

 

Cala Macarelleta este o plaja in Menorca, una dintre Insulele Baleare din Marea Mediterana, Spania. Sa alegi Cala Macarelleta inseamna sa te asiguri ca-ti petreci concediul inconjurat de natura. In crapaturi si caverne se ascund sepii si morene, iar pe fundul nisipos al marii se pot vedea calcani si numeroase alte specii de vietati marine.

macarelleta

 

Plaja Anse Source D’Argent din Insulele Seychelles impresioneaza prin apa cristalina in nuante combinate de verde. Din acest motiv, plaja este una dintre cele mai fotografiate din lume.

slide_171079_62126

 

 

Sursa : WALL STREET