Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Regis Singapore

Descriere

Park Regis Singapore oferă unități de cazare bine dotate, la doar 250 de metri de stație de metrou MRT Clarke Quay și de Clarke Quay Central. Proprietatea are piscină in aer liber, restaurant și bar. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Hotelul se află la 450 de metri de Singapore River Cruise și la 750 de metri de centrul de divertisment și cu viața de noapte Clarke Quay. Cartierul Chinatown, cu bogatul său patrimoniu cultural, este la 1 km. Muzeul Civilizației Asiatice și Teatrul Victoria se află la mai puțin de 1,2 km de Park Regis Singapore. Aeroportul Singapore Changi este la 20,2 km de proprietate.

Camerele moderne de la Park Regis Singapore au ferestre din podea pană in tavan, care oferă multă lumină naturală. Fiecare cameră elegantă are facilități de călcat și seif. Proprietatea asigură halate de baie și papuci.

Facilitățile proprietății includ un centru de fitness. Proprietatea are recepție cu program nonstop, oferind depozit de bagaje, dar și servicii de schimb valutar și de concierge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie