Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay

Descriere

Cu o locație convenabilă in Singapore, Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay oferă camere cu aer și WiFi gratuit, room service și parcare gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un restaurant și o terasă. Proprietatea are centru de piscină in aer liber deschis pe intregul anului, un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj și o grădină.

Unități au televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider, ibric electric, duș, articole de toaletă gratuite și birou. Baia proprie oferă halate de baie. Toate unitățile oferă o baie proprie, un uscător de păr și lenjerie de pat.

Acest hotel oferă un mic dejun tip bufet sau american.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay se numără Statuia lui Sir Stamford Raffles, Galeriile Naționale Singapore și Templul Sri Mariamman. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Seletar, situat la 16 km de Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie