Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oasia Hotel Downtown

Descriere

Oasia Hotel Downtown, Singapore se află in mijlocul unui peisaj urban din beton, oțel și sticlă și iese in evidență cu o siluetă unică, acoperită de fațadă verde luxuriantă, care este o grădină verticală masivă. Experimentați o aură luxuriantă vie, respirabilă, precum un complex tropical in oraș, avand stația MRT Tanjong Pagar situată convenabil in fața hotelului. In plus, proprietatea se află la 400 m de Galeria orașului Singapore și Muzeul Red Dot Design și la 800 m de Templul Sri Mariamman. Aeroportul Changi se află la numai 20 minute de mers cu mașină.

Hotelul să-ți fie așa cum o sălă de nastică, 2 de conferințe și evenimente și 2 restaurante și baruri. Oaspeții pot inota in piscina in aer liber de pe acoperiș la etajul 27, iar piscina infinită interioară de la etajul 21 este disponibilă exclusiv pentru oaspeții cazați in camerele Club. Accesul la WiFi este disponibil gratuit in intreaga proprietate.

Oaspeții cazați in camerele Club ale hotelului beneficiază de o experiență all inclusive. Pe langă faptul că sunt dotate cu o cadă și un minibar aprovizionat cu o serie de băuturi sănătoase, o speții cazați in camerele Club au la dispoziție cum ar fi un lucru de laptop, scaun ergonomic, greutăți ușoare, coardă și bandă elastică.

Oaspeții cazați in camerele Club beneficiază de acces privat la Club Lounge, care servește o gamă largă de super-alimente și opțiuni pentru diete speciale in timpul meselor. Complexul all inclusive Club oferă activități de wellness gratuite, precum și un sejur relaxant, care le permite oaspeților să se revigoreze complet, să se realizeze și să se reincarce in timpul pauzelor de wellness.

Toate camerele hotelului aerului, TV cu ecran, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, fierbător, baie privată, papuci și articole de toaletă.

Oaspeții pot apela la recepția deschisă nonstop pentru servicii de schimb valutar și concierge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie