Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Singapore Novena

Descriere

Amplasat in mijlocul centrului medical asiatic al Spitalului Mount Elizabeth, Ibis Singapore Novena este situat la marginea centrului orașului Singapore. Sunt disponibile un restaurant și un bar, parcare gratuită și WiFi gratuit.

Camerele cu aer condiționat au interioare moderne, cu podea din lemn. Fiecare cameră este dotată cu facilități pentru prepararea de ceai/cafea și un TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin cablu.

Oopen Pasta & Grill servește un mic dejun internațional tip bufet. La barul hotelului pot fi savurate cocktailuri și vin.

Novena Ibis oferă servicii de spălătorie pentru confortul oaspeților. Recepția deschisă nonstop oferă facilități de fax și fotocopiere.
Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de United Square și Velocity Mall. Se află la 15 minute de mers cu mașina de popularul Orchard Road și de cartierul central de afaceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie