Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Sara Beach and Golf Resort

   Caleta De Fuste Vezi locatia pe harta

Descriere

Situat pe Caleta de Fuste din Fuerteventura, hotelul Elba Sara oferă o plajă in aer liber, un teren de tenis și parcare gratuită in apropiere. Terenul de golf Fuerteventura este la 10 minute de mers cu mașină.

Toate camerele hotelului Elba Sara Beach & Golf sunt bune cu aer condiționat și balcon privat, iar cele mai multe oferă vedere superbă la ocean. Camerele au minibar, TV și baie privată.

Restaurantul hotelului servește mese tip bufet și are o terasă cu vedere la Oceanul Atlantic. De asemenea, hotelul asigură un bar cu grătar langă zonă și un snack bar pe plajă.

Sara Beach & Golf include o sală de fitness, o cadă cu hidromasaj și o saună. In plus, există minigolf, tenis de masă și o masă de biliard. Copiii au la dispozitie o zonă specială, o zonă de joacă si un club de supraveghere. Centrul spa Fuerteventura Thalasso se află la 400 de metri de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie