Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Palace Golf Boutique Hotel

   Caleta De Fuste Vezi locatia pe harta

Descriere

Avand piscine, terenuri de tenis și un restaurant elegant, Elba Palace Golf Boutique Hotel - Adults Only se află in Caleta del Fuste, in cadrul unui complex de golf. Acest hotel are balcoane din lemn și este situat la 800 de metri de plajă.

Fiecare cameră de la Elba Palace Golf Boutique Hotel - Adults Only este spațioasă și are WiFi gratuit, aer și balcon privat. Toate camerele au TV prin satelit, minibar, seif, facilități de cafea și ceai, precum și meniu de perne. Baia este mare și include cadă și duș separat, ușcător de păr și halate de baie.

Clădirea impresionantă a hotelului Elba are o arhitectură specifică Insulelor Canare. Este decorată cu palmieri inalți, pardoseală de gresie și un candelabru mare. Oaspeții se pot relaxa in curtea centrală frumoasă.

In cadrul proprietății există o cafenea, un restaurant à la carte, precum și un bar. Oaspeții au la dispoziție opțiuni vegetariene și cu conținut caloric redus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie