Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Lucia sport and suite Hotel

   Nuevo Horizonte Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotelul Elba Lucía Sport & Suite oferă facilități sportive extinse, recepție cu program nonstop și un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la plaja Caleta de Fuste, situată la 3 km. Apartamentele și studiourile au terasă, iar unele nu oferă vedere la mare.

Inconjurat de grădini tropicale, Hotelul Elba Lucía Sport & Suite pune la dispoziție 2 piscine in aer liber, solar și sală de sport. De asemenea, hotelul oferă terenuri de tenis, squash și paddle tenis.

Restaurantul hotelului servește bufet variat la mesele de mic dejun și cină. putea să săvurați gustări la bar. Hotelul pune la dispoziție pub și minimarket.

Apartamentele luminoase și funcționale ale Hotelului Elba Lucía Sport & Suite au cameră de aerisită, cu TV prin satelit. Bucătăriile includ un cuptor cu microunde, plită ceramică și frigider. inchiria fierbător electric și prăjitor de paine.

Hotelul Elba Lucía Sport & Suite se află intr-o zonă liniștită, la 30 de minute de mers pe jos pe malul mării de la Caleta de Fuste. Aeroportul Fuerteventura se găsește la 6 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie