Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Carlota Beach and Convention Resort

   Caleta De Fuste Vezi locatia pe harta

Descriere

Elba Carlota Beach & Golf Resort este situat in cadrul clubului de golf Fuerteventura și la cațiva metri de plajă. Acesti sunt un cazin, 2 piscine in aer liber complex sportive si 2 restaurante.

Camerele de la Elba Carlota sunt spatioase si luminoase. Toate camerele au aer conditionat, minibar si TV prin satelit.

Complexul oferă oaspeților sau gamă largă de opțiuni de luat masa, printre care restaurantul tip bufet Tindaya și restaurantul El Arrecife, care servește mancăruri italiene. Barul-restaurant Chiringuito se află pe o insula mică vizavi de hotel și servește preparat din fructe de mare.

Elba are o piscină incălzită, cadă cu hidromasaj și sală de gimnastică. Există terenuri de volei de plajă, terenuri de tenis și un poligon de tragere. De asemenea, se oferă divertisment de seară pentru adulți și pot fi aranjate activități de zi pentru copii.

Gran Casino Antigua Fuerteventura este situat in interiorul hotelului. Acesta oferă o gamă largă de jocuri, inclusiv Ruletă, Black Jack și Texas Hold 'Em.

Costa Calma este o locație ideală pentru activități precum golf, navigație și surfing.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie