Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Broncemar Beach

   Caleta De Fuste Vezi locatia pe harta

Descriere

Situat la doar 300 de metri de plaja Caleta de Fuste, Broncemar Beach Suites este conceput ca un mic sat, cu străzi pietonale, piețe și grădini. Oferă 3 piscine, 2 căzi cu hidromasaj și o gamă largă de baruri și restaurante.

Fiecare apartament de la Broncemar Beach Suites are 1 dormitor, un balcon și o zonă de living-sufragerie. Chicineta include plită electrică, cuptor cu microunde și frigider.

Broncemar Beach are 3 piscine exterioare -una pentru copii si doua pentru adulti, una incalzita iarna- si facilitati pentru copii, precum si o sala de jocuri si un supermarket. De asemenea, veți găsi Olivia Beach, La Arbequina și 3 baruri și restaurante Olivos.

Proprietatea este situată la marginea Caleta de Fuste, un sat de pescari fermecător, cu un port de agrement și o varietate de restaurante, baruri și magazine. Aeroportul Fuerteventura este la doar 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie