Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Corralejo Sands

Descriere

Oferind o piscină in aer liber, o piscină pentru copii și o terasă la soare, Barceló Corralejo Sands este situat in centrul orașului Corralejo, la 600 de metri de plaja Corralejo. Proprietatea oferă 2 restaurante și un centru spa.

Centrul spa oferă o varietate de tratamente, o piscină interioară cu jeturi de apă, băi turcești și dușuri de senzație. Există, de asemenea, un centru de fitness.

Pe langă restaurantul principal, există un restaurant langă piscină pentru gustări și un alt bar cu divertisment de seară. Hotelul are și un miniclub pentru copii.

Fiecare cameră modernă, cu aer condiționat, este dotată cu TV cu ecran plat și baie cu articole de toaletă gratuite. Barceló Corralejo Sands oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Portul Corralejo, cu servicii de feriboturi către Lanzarote și insula Lobos, este la 5 minute de mers cu mașina de proprietate. Dunele Corralejo sunt, de asemenea, la 5 minute de mers cu mașina.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Fuerteventura, situat la 40 km de Barceló Corralejo Sands.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie