Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Calma Beach

Descriere

Situat in apropiere de centrul orașului Corralejo de pe insula Fuerteventura, Atlantic Garden Resort Mate este inconjurată de grădini și pune la dispoziție mai multe piscine in aer liber, atat pentru adulți, cat și pentru copii. Toate apartamentele renovate sunt decorate cu gust și au balcon sau terasă.

Apartamentele spațioase includ bucătărie utilată cu prăjitor de paine, cuptor cu microunde și fierbător. Zona de lounge sunt TV și canapea extensibilă.

Atlantic Garden Resort Mate are un teren de tenis și un loc de joacă pentru copii. De asemenea, complexul pune la dispoziție mese de biliard, iar oaspeții pot practica o gamă variată de sporturi de apă in zonă, precum surf, kite-surf, scufundări și paddle surf.

La doar 50 de metri se află o stație de autobuz, care le permite oaspeților să exploreze cu ușurință insula. Proprietatea poate aranja inchirieri de automobile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie