Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Suites Fuerteventura

Descriere

Acest complex all-inclusive este situat la 50 de metri de plaja Corralejo, pe coasta de nord a Fuerteventura. Oferă 8 piscine, un centru de wellness, centru de fitness și apartamente mari, cu balcoane private. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Suitele elegante și moderne de la Alua Suites Fuerteventura - All Inclusive au aer condiționat, TV prin satelit, frigider și port USB, iar băile private au uscător de păr.

Alua Suites Fuerteventura - All Inclusive are 5 restaurante, inclusiv un restaurant tip bufet, 2 restaurante exclusiviste pentru oaspeții cazați in Adults Only My Favorite Club. Există, de asemenea, 3 baruri, cum ar fi un cocktail bar și un snack bar la piscină. Zona Adults Only My Favorite Club, cu o terasă la soare și zonă de relaxare cu paturi balineze și șezlonguri, este, de asemenea, disponibilă cu camere și servicii exclusiv pentru oaspeții cu varsta peste 16 ani.

Alua Suites Fuerteventura - All Inclusive oferă o gamă largă de activități organizate de echipa de animație pe tot parcursul zilei. Există și un club de activități pentru copii. Există, de asemenea, un club exclusivist pe plajă și un supermarket. Aeroportul Fuerteventura este la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie