Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VITAL.

Descriere

INFORMATII GENERALE: La foarte mica distanta de Oradea, este locatia ideala pentru oaspetii care vor sa exploreze orasul intr-un city break, iar mai apoi sa se poata retrage departe de agitatia orasului, pentru relaxare. Este pozitionat intr-o zona linitita a statiunii, cu vegetatie bogata.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotelul are un numar de 29 de camere echipate cu aer conditionat, televizor, minibar, balcon si acces internet.

FACILITATI UNITATE:

Turistii se pot bucura de piscina exterioara, piscina interioara, sauna sau salina.

DESCRIERE CAMERE:

Camere duble dispun de paturi twin/matrimoniale, potrivite pentru un cuplu sau 2 prieteni, baie proprie, dulap spatios cu rafturi, sertare si zona umerase. De la balconul camerei turistii se pot bucura de peisajului ce inconjoara ocrotitor locatia. Suprafata camerei: 20 mp. Sunt destinate pentru 2 adulti. Sunt 12 camere duble cu balcon si 7 camere duble la mansarda.

Camerele triple dispun de paturi twin, potrivite pentru un cuplu sau 3 prieteni si o canapea extensibila. Includ un dulap spatios cu rafturi, zona umerase si baie proprie. De la balconul camerei turistii se pot bucura de peisajul ce inconjoara ocrotitor locatia. Suprafata camerei: 30 mp
Capacitate: 3 persoane. Sunt 2 triple cu balcon si 4 la mansarda.

Apartamentele dispun de un generos pat matrimonial si o canapea extensibila, asezate in camere diferite, fara usa desparitoare. Includ un dulap spatios cu rafturi, zona umerase si baie proprie. De la balconul apartamentului turistii se pot bucura de peisajul ce inconjoara ocrotitor locatia. Suprafata camerei: 35 mp. Capacitate: 2 adulti si 2 copii. Sunt 4 apartemente.


LOCALIZARE: In apropierea Hotelului Padis, Lotus Therm si a Lacului cu nuferi.


ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea - cetatea Oradea, Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas La Roche, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Cazarea se face incepand cu orele 15:00, iar predarea camerelor se face cel mai tarziu la orele 12:00. In cazul in care doriti sa va cazati inainte de orele 15:00, cazarea se face in functie de disponibilitati. In cazul in care doriti sa eliberati camera mai tarziu de orele 12:00, dar fara sa depasiti orele 18:00 sunteti obligat sa ne anuntati cu minim 7 zile inainte iar daca disponibilitatea camerelor permite acest lucru se va achita la receptie o taxa suplimentara late check-out reprezentand 30% din tariful de cazare al unei camere, fara mic dejun. In cazul in care doriti sa eliberati camera mai tarziu de orele 18:00 sunteti obligat sa ne anuntati cu minim 7 zile inainte iar daca disponibilitatea camerelor permite acest lucru se va achita la receptie o taxa uplimentara late check-out reprezentand valoarea unei nopti de cazare, fara mic dejun. Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la receptie, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.

SERVICII DE MASA: Mic dejun si cina se pot servi in restaurantul propriu.


FACILITATI EVENIMENTE: Pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri va punem la dispozitie o sala de conferinta complet echipata, cu o terasa alocata pentru pauzele de cafea si networking.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie