Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sealine Beach, a Murwab Resort

Descriere

Sealine Beach, a Murwab Resort oferă camere și apartamente Executive, cabane cu 2 dormitoare, vile cu 3 și 4 dormitoare cu piscine private, proprietatea se intinde pe o plajă curată de 3000 de metri, cu vedere uimitoare la mare din toate unitățile.

Veniți să vă relaxați in paturile confortabile ale complexului și in băile bine echipate, cu facilități de ultimă generație, inclusiv articole de toaletă, prosoape pufoase, halate de baie și papuci. Un TV cu ecran plat este disponibil in toate unitățile, inclusiv cu canale TV locale și străine.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de o masă à la carte la unul dintre restaurante sau de o băutură răcoritoare la bar.

Oferind WiFi gratuit, complexul are două piscine in aer liber și o piscină pentru copii. Complexul are un loc de joacă pentru copii, un centru de fitness, un centru spa și un teren de tenis. Luați parte la multe dintre activitățile de la fața locului, cum ar fi călărie și cămilă și schi jet.

La doar 40 de minute de orașul Doha și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Hamad din Doha, Sealine Beach Resort este locul potrivit pentru vizitatorii care caută o experiență de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie