Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADELAIS BAY HOTEL

   Protaras

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Adelais Bay este situat la doar 500 de metri de Green Bay. Hotelul are grădină cu piscină în aer liber.

Localizare

Orașul Protaras, cu baruri, viață de noapte și magazine, se află la 15 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

Grădină cu piscină în aer liber. Oaspeții se pot bucura de sport în sala de sport interioară. O saună este disponibilă pentru a vă relaxa după aceea. Puteți savura o băutură la barul de cocktailuri sau la barul protejat de la piscină.

Hotelul Adelais Bay este dotat cu un loc de joacă în aer liber cu balansoare și o sală de jocuri, iar serviciile de babysitting și cărucioarele pot fi oferite la un cost suplimentar. De asemenea, copiii se pot bucura de mese speciale la restaurantul din incintă.

Facilitati Camere

Hotelul oferă camere cu aer condiționat, TV cu ecran plat, TV prin satelit, cu rețele pentru copii și balcon sau terasă mobilată cu vedere laterală sau directă la Marea Mediterană. De asemenea, acestea au o baie privată dotată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.